Se filmklipp med Kay Pollak och Lars-Eric Uneståhl

En av Lars-Eric Uneståhls mest entusiastiska elever heter Olof Röhlander. Han har en egen hemsida, upphopp.se, och arbetar nu som föreläsare och inspiratör. Dessutom skickar han ut ett veckobrev, ”Veckans Peptalk”.

I senaste veckobrevet har han lagt in två länkar till en trevlig intervju på Youtube med och ett samtal mellan ”Sveriges två största legendarer inom personlig utveckling och mental träning, Kay Pollack och Lars-Erik Uneståhl”.

Båda är på mellan 14 och 16 minuter.

Jag läser de arbeten som kursdeltagarna skrivit i Lars-Erics kurser ”Personlig Utveckling genom Mental Träning”, PUMT, och ”Person-, Team- och Ledarutveckling”, PTL sen drygt 15 år tillbaka, 5 år på dåvarande Högskolan i Örebro (20 poäng mental träning) och drygt 10 år på Skandinaviska Ledarhögskolan.

Det handlar om flera tusen PM, PM som berättar mycket inspirerande om fantastisk personlig utveckling, ibland mirakulös förändring och utveckling. Den absolut största insikten som många beskriver som revolutionerande i sina liv är insikten att man själv kan ta ansvar för och påverka sitt liv. Man behöver inte vara offer för omständigheter. ”Det beror inte på hur man har det utan hur man tar det”, som Lars-Eric brukar säga.

Måndagshälsningar
Pia Hellertzt

Del 1

Del 2

Ämnen