Skandinaviska Ledarhögskolan blir Unestål Education

TILL VÅRA KUNDER, SAMARBETSPARTNERS, LEVERANTÖRER OCH VÄNNER

Skandinaviska Ledarhögskolan har bytt namn till Unestål Education

Lars-Eric Uneståhl firar 2019/2020 50 år med sin mentala träning där han redan 1969 skapade namnet Mental träning, och började intressera sig för forskning inom hypnos som genomgående varit Lars-Erics huvudintresse tillsammans med att forska, och skapa metoder för mental träning.

Lars-Eric Uneståhl har genom åren utvecklat 100-tals träningsprogram för allt från idrott och barnafödande till ångest- och sömnproblem. Nu firar vi att det är 50 år sedan hans arbete startade. Lars-Eric har fortsatt arbetet med att forska kring vår mentala potential och har gett ut 17 böcker inom området.

Idag håller Lars-Eric, vid sidan om sin forskning, via Skandinaviska Ledarhögskolan utbildningar inom Mental Träning, Coaching, NLP, Ledarskap, Mindfulness med mera.

Skandinaviska Ledarhögskolan som är det bolag som Lars-Eric verkat igenom firar under 2020 fantastiska 30 år som företagsnamn och verksamhet, under olika bolagsformer, och det är nu dags att säkerställa att Lars-Erics 50 åriga forskning lever kvar för all framtid. Det gör vi genom att inför de nästa 50-åren genomföra ett namnbyte, där det säkerställs att Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar fortsätter att hålla världsklass och blir mer synliga på marknaden.

Nu blir vi vad vi är
– nämligen Unestål Education! Med vårt nya företagsnamn kan du som kund, partner vara säker på att vi säkerställer Lars-Erics arbete för framtiden. Med ny modern forskning, men med de fortfarande aktuella forskningsrönen Lars-Eric fann på 60-talet i en unik kombination som skapar excellenta resultat för våra deltagare.

Nu står vi starka, och rustade inför de kommande 50 åren som fysiskt- och mentalt stål – precis som det vi heter, nämligen Unestål Education! Samtidigt lanserar vi nu en massa spännande nyheter inför 2020, så håll ögonen öppna efter nya kurser, nya toolkits för våra kunder och onlinekurser!

Vårt namnbyte kommer att ske succesivt under första halvåret 2020 så det kommer vara en övergångsperiod, då vi använder både Skandinaviska Ledarhögskolan och Unestål Education som företagsnamn – allt för att säkerställa att du med trygghet vet att det är samma företag.

Nytt namn till trots – samma verksamhet, samma personal och kvalitetssäkrade utbildningar.

Välkommen nästkommande 50 år!
Elene Unestål och team Unestål