Kursutvärderingar

Sagt om utbildningarna

Här följer kursutvärderingar från ett litet slumpmässigt urval av de ca 5000 svenskar som läst PUMT sedan starten 1987.

Jag vill dels rekommendera PUMT för enkelheten. Att kunna studera hemma i din egen takt gör det möjligt för dig att jobba och ha barn men ändå kunna utbilda/utveckla dig. Jag rekommenderar alla att läsa PUMT, den har förändrat mig i grunden och givit mig verktyg som jag kan använda och utveckla i resten av mitt liv. 5 stjärnor i betyg

— Jennie Bertilson

Med hjälp av denna kurs har jag lärt känna mig själv så mycket mer. Jag har fått en förståelse för mina egna reaktioner och känslor och jag förstår andra på en helt annan nivå. Jag kan nu kommunicera med mig själv och min omgivning mycket bättre. Med detta så mår jag mycket bättre,

— Petter T

Det är en utbildning som har förändrat mitt liv. Jag ser världen ur mer positiva ögon, är tryggare i mig själv och mår bättre inombords. Detta är en utbildning där man växer som människa och blir en bättre version av sig själv. En utbildning som denna borde vara obligatorisk för alla människor.

— Emma Trygg

Kursen har haft en mycket stor betydelse både för egen del (positivare, gladare, mer energi) och för omgivningen

— Urban Waldenström, läkare

Jag fokuserade mycket på personlig utveckling även innan jag började läsa PUMT-kursen. Men min utveckling kändes lite spretig och jag visste inte riktigt vilken väg jag skulle gå. PUMT har skapat en struktur i min utveckling och gett mig en bred kunskap om vad mental träning faktiskt innebär och att personlig utveckling handlar om så mycket mer än bara att lära sig sätta upp mål. Alla människor borde sträva efter personlig utveckling och PUMT-kursen är en fantastiskt sett att göra detta på.

— Caroline

Jag tycker att alla människor borde ge sig själva möjligheten att få tydliga konturer. Att gå PUMT utbildningen ger dig verktyg som gör att du klarar av att hantera livet både det goda och det som känns. Men det gör också att du börjar dra till dig det du vill ha och andra människor med goda värderingar.

— Towe

Den mentala träningen var en viktig bidragande orsak till mina idrottsframgångar.

— Tomas Gustavsson, 3-faldig olympisk guldmedaljör

Skulle vilja säga som man sa till mig: Om du vill få ett bättre och mer fungerande liv ska du läsa PUMT. Det handlar om att förstå att man själv måste jobba för att må mycket bättre. Det har jag nu fått uppleva. Verkligen att rekommendera.

— Karin Karlgren

Alla borde lära sig mental träning. PUMT har varit en riktig energiboost i mitt liv.

— Daniel Sjöstedt